pak- en 'to do' lijst
Door: WilmaHielema
Blijf op de hoogte en volg Wilma
16 Maart 2010 | Nederland, Amerongen
19 Maart 2010 - 12:04
Ina Kollaart:
Hoi Wilma,
Nog even en jullie reis gaat beginnen, fantastisch zeg, lijkt me een reuze ervaring en belevenis, zeker ook voor Showitha. We wensen jullie een goede reis toe en een fijne tijd. Bovenal heerlijk dat je het afsluit met een fijne vakantie met z'n allen. Lieft van Bas en Ina. -
19 Maart 2010 - 17:51
Atty:
Super dat je dit met je dochter onderneemt.
Heb bewondering voor je. Heel veel plezier en gezondheid!
Atty -
20 Maart 2010 - 18:12
Wim Stegeman:
Dag Wilma.
Heel veel plezier en houd het gezond. -
20 Maart 2010 - 23:00
Jo En Leen:
Goeie reis en maak er wat van !!
22 Maart 2010 - 07:56
Ieke:
Ha meissies!
Inmiddels gearriveerd?
Hopelijk een goede vlucht gehad en ben benieuwd hoe jullie de eerste nacht hebben geslapen.
Wij denken aan jullie!
Dikke kus,
Arnold en Ieke -
22 Maart 2010 - 09:09
Gerbert:
Ik begreep dat de douane wel wat probleempjes (vertraging?) heeft opgeleverd vanwege een medepassagier in jullie rij.
Jullie zijn gearriveerd in het hostel en ik hoop dat jullie een beetje hebben kunnen slapen op de zaal. -
22 Maart 2010 - 21:27
Dianne:
Ziet er goed uit, dat menu, lijkt me heerlijk! Eerste vegadering comm.Samenleving geweest, voorgezeten door Jasper. Deedtiegoed, Schiedon en BVH beetje kribbig, ff wennen. Moeten jullie ook, denk ik.
Take care, God bless! -
23 Maart 2010 - 20:48
Diejana:
Ha Wilma en Showitha,
Hoe is jullie reis geweest? Went het nieuwe land en huis al een beetje? Hopelijk voelen jullie je er snel thuis. In Nederland breekt heel voorzichtig de lente door. Heel veel plezier daar gewenst. Xdi, dj en van max en lucas een dikke knuffel. -
25 Maart 2010 - 12:59
Gert Reekers: